1
دانشیار اقتصاد، گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز
2
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد اقتصاد، گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
مقالة حاضر درصدد تخمین تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان در دورة 1350-1381 است. در این تخمین پس از برآورد موجودی سرمایه به روش روند نمایی، از روش همجمعی یوهانسن- جوسیلیوس و مدل تصحیح خطا برای تخمین تابع تقاضا برای نیروی کار استفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان داد که در بلندمدت موجودی سرمایه و بهرهوری سرمایه، اثر مثبت و متوسط سرمایه، اثر منفی بر روی تقاضا برای نیروی کار دارند. بین تغییرات کوتاهمدت تقاضا برای نیروی کار و تعادل بلندمدت آن رابطة معنیداری وجود دارد و سرعت بازگشت به تعادل در مدل تصحیح خطا بسیار بالا (95/0-) است.
زراء نژاد، منصور و نوروزانی، سهراب. (1384). تخمین و تحلیل تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان. پژوهشهای اقتصادی ایران، 7(25)، 175–190.
MLA
زراء نژاد، منصور، و نوروزانی، سهراب. "تخمین و تحلیل تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان"، پژوهشهای اقتصادی ایران، 7، 25، 1384، 175–190.
HARVARD
زراء نژاد، منصور، و نوروزانی، سهراب. (1384). 'تخمین و تحلیل تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان'، پژوهشهای اقتصادی ایران، 7(25), pp. 175–190.
CHICAGO
زراء نژاد، منصور و نوروزانی، سهراب، "تخمین و تحلیل تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان." پژوهشهای اقتصادی ایران، 7 25 (1384): 175–190,
VANCOUVER
زراء نژاد منصور، نوروزانی سهراب. تخمین و تحلیل تابع تقاضا برای نیروی کار در صنایع استان خوزستان. پژوهشهای اقتصادی ایران. 1384;7(25):175–190.